#TIPS&TRICKS

Cât de NOROCOS ești în funcție de ZODIE! Ce e al BALANȚELOR e pus de-o parte!

Scris de Laura P la 04 octombrie 2017

Norocul vine în diferite forme – poate câștigi mereu la loterie sau reușești să parchezi undeva chiar la timp. Nu ar trebui să te bazezi însă în totalitate pe noroc, deși nu strică să știi cât de bine stă zodia ta la acest capitol:

1. Berbec

Berbecii își fac singur norocul, creându-și oportunitățile. Nu depind de vreo forță magică pentru a face lucrurile bune să se întâmple. Ei cred că norocul e ceea ce se întâmplă atunci când pregătirea se întâlnește cu șansele.

2. Taur

Taurii nu se încred prea tare în noroc, deoarece sunt destul de ghinioniști. Ei sunt însă niște supraviețuitori care pot să întoarcă totul în favoarea lor. Sunt incredibil de puternici și de perseverenți.

3. Gemeni

Gemenii au învățat de mult să nu se bazeze pe noroc, ci pe mintea lor. Ei sunt considerați norocoși, dar sunt, de fapt, foarte inteligenți și pot să învingă orice obstacol care le apare în cale.

4. Rac

Racii sunt născuți sub o stea norocoasă, chiar dacă nu își dau mereu seama de asta. Ei au parte de tot felul de șanse pe care alți oameni nu le primesc. Încearcă să fii mai atent/ă și mai recunoscător / recunoscătoare pentru toate lucrurile bune din viața ta.

5. Leu

Leii nu sunt foarte norocoși, dar se pare că tot ce ating se transformă în aur. Ei știu foarte bine cine sunt și ce pot să realizeze. Nu au nevoie de o stea norocoasă pentru că ei sunt niște stele.

6. Fecioară

Fecioarele nu depind de noroc pentru că nu se întâlnesc cu el prea des. Tot ce au se datorează învățării și concentrării. Ele nu aleg niciodată calea ușoară și de aceea sunt niște persoane incredibile. Oamenii se simt norocoși că te au în viața lor.

7. Balanță

Balanțele sunt extrem de norocoase, dar nu se bazează pe asta. Ele încearcă să vadă binele din orice situație, iar această atitudine le este foarte utilă.

8. Scorpion

Scorpionii sunt destul de pesimiști și le vine greu să creadă că au noroc. În realitate, dacă își pun mintea la contribuție, ar putea să obțină orice. Concentrează-te la cceea ce vrei și cumva îl vei primi.

9. Săgetător

Săgetătorii sunt unii dintre cei mai norocoși nativi din zodiac. Ei pur și simplu atrag norocul așa cum mierea atrage albinele, ceea ce e bine, pentru că uneori le place să-și forțeze norocul.

10. Capricorn

Capricornii au noroc la bani. Ei obțin câștiguri de unde nu sse așteaptă și nu sunt cheltuitori. Ei economisesc și fac investiții. Totuși, nu se bazează numai pe noroc.

11. Vărsător

Vărsătorii nu sunt chiar cele mai norocoase persoane din lume și au de înfruntat multe provocări. Sunt însă niște luptători care nu se lasă învinși.

12. Pești

Peștii sunt extrem de norocoși, dar s-au obișnuit cu asta și nu mai apreciază așa cum trebuie. Lucrurile merg cum vor ei, fie că știu cum să procedeze, fie că sunt ghidați de forțe necunoscute.

Citește și: Ce GREȘELI MAJORE faci în VIAȚĂ în funcție de ZODIE

Fiecare om are o personalitate proprie. Suntem unici și diferiți, avem trăsături de personalitate care ne definesc, avem calități și defecte.

Iată ce spun astrele despre tine:

1. Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Îți distrugi viața pierzându-te în negativitate. Firea ta aprinsă și încăpățânată te va băga în multe probleme. Uneori, oamenii nu vor vrea să facă parte din lumea ta negativă.

2. Taur (20 aprilie, 21 mai)

Îți distrugi viața netrăind-o la maxim. Simți nevoia să controlezi totul și pe toți din viața ta, iar când lucrurile nu merg așa cum ai plănuit, te răzbuni pe oamenii la care ții. Învață să te bucuri de situațiile neprevăzute, care fac viața palpitantă.

3. Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Îți distrugi viața mulțumindu-te cu puțin. Te mulțumești cu puțin în dragoste fiindcă nu știi sigur ce vrei, te mulțumești cu puțin în carieră fiindcă ți-e frică de schimbare. Fiindcă ești așa indecis, îi târăști și pe alții în confuzia ta și poți răni oameni foarte buni. Când găsești persoana pe care știi că o vrei în viața ta, nu-i da motive să plece.

4. Rac (22 iunie – 22 iulie)

Îți distrugi viața punându-i pe alții înaintea ta. Ești un carusel emoțional și te pierzi ușor în ce simți pentru oameni. Uneori crezi că ai întâlnit persoana potrivită și o pui pe ea înaintea ta, iubind-o puțin mai mult decât e nevoie. Ai grijă să nu te pierzi pe tine în timp ce iubești.

5. Leu (23 iulie – 22 august)

Îți distrugi viața închizându-te în tine și ascunzându-ți emoțiile, crezând că vulnerabilitatea e un semn de slăbiciune. Să negi că ai emoții te face însă slab.

6. Fecioară (23 august – 22 septembrie) Îți distrugi viața fiind prea aspru cu tine. Îi faci pe alții o prioritate și ești primul care te critică. Ești cel mai rău dușman al tău.

7. Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Îți distrugi viața încercând prea tare să le faci altora pe plac fără să te întrebi ce vrei și de ce ai nevoie. Fiindcă ești bun, oamenii profită de tine.

8. Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

Îți distrugi viața crezând că nu meriți dragoste și că ți-e mai bine singur. E greu să se înțeleagă lumea cu tine, fiindcă ești extrem de încăpățânat și nu ierți ușor. Ești puțin egoist și-i rănești pe cei care țin la tine.

9. Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Frica îți  distruge viața. Ți-e frică să nu eșuezi, așa că nu faci nimic și rămâi pe loc.

10. Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Îți distrugi viața crezând că aceasta e o competiție și punând presiune pe tine în loc să te bucuri de călătorie. Nu uita să încetinești, ca să nu ratezi lucrurile mai importante decât scopurile.

11. Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Îți distrugi viața lăsându-ți trecutul să-ți influențeze viitorul. Nu te ierți pentru trecutul tău și cari mereu un bagaj inutil.

12. Pești (19 februarie – 20 martie)

Îți distrugi viața alegând pe cine nu trebuie. Alegi oameni și situații toxice. Te rănești crezând că meriți să suferi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.